en ny Weta till Karlskrona

 

Härliga vindar, varmt vatten och trevliga människor

Eva och Rolf hade bestämt sig redan i vintras. De ville verkligen ha en båt och helst en Weta. En snabb, säker och snygg båt. På mässan i Göteborg mötte de sin första Weta på riktigt men utan vatten. Allt verkade stämma båten var vacker och såg bra ut. Eva var bestämd, den rosa gennaken ska det vara.

Så förväntningarna var höga när vi levererade Weta #1048 till Eva & Rolf. Men en sån eftermiddag vi hade. Solen sken, vinden perfekt och eftersom vi var inomskärs var det inte ens några vågor att ta hänsyn till. Vi riggade, döpte Britt, trimmade, seglade, slog, jippade, hissade gennaker, planade och njöt hejdlöst.

När både Eva och Rolf hade haft rodret drog jag vidare till Falkenberg för demodagarna på Ringsegård.

Lycka till Eva & Rolf och #1048 BRITT.

Hoppas att vi får se er på Wetafesten i Falkenberg i augusti

Leif

Eva i Karlskrona med sin nya Weta

IMG_0606

IMG_0609