Hammarö och Saltsjöbaden

Nu har vi träffat seglare och funktionärs både i Karlstad och i Saltsjöbaden. Vi vill ju så gärna att vår Weta blir ett naturligt val för alla som sysslar med segling och parasegling. Till Kiel är det nu bara en Weta anmäld på grund av att alla charterbåtar från Nya Zealand gick till England istället. Lite oklart varför. Men vi har båtar att hyra om det finns paraseglare som vill prova sin lycka på Kieler woche. Hör av dig om du är intresserade.hälsan

Utbildade parasegelinstruktörer

Vi var i Hammarö och träffade den aktiva klubben KSSS som jobbar aktivt med parasegling för att främja hälsan i Värmland. De seglar 2.4 och Hansajolle och har en väldigt fin anläggning. Och bäst av allt de är välkomnades och toktrevliga hela bunten. Utbildningen var toppen och gav oss mycket att fundera på när det gäller bemötande, hur man ser människor och hur man njuter av segling. Tack KSSS och Åsa Norlin och föreläsare för en bra helg.

Skota Hem

Vi mötte funktionärerna Emma och Sara i vackra Saltsjöbaden där vädret var perfekt. Bra varma vindar, små vågor och trevliga seglare. Vi fick möjligheten att visa Wetan för ett tiotal seglare. Det var ett rent nöje att sitta i Wetan speciellt när man möter så mycket okonstlad ren och skär seglarglädje.

Vi kommer gärna tillbaks till både Hammarö och Skota hem.

Nu ska vi börja rigga upp för en sommar i Falkenberg med WetaFester och demoseglingar.

Ha det bäst

Önskar vi på Weta Väst

Ps. Våra stora segel på 9,3 kvm  tog slut innan de ens kom till Sverige. Vi har i skrivande stund bara ett enda segel kvar men det är ju ett trevlig problem.