Många vill segla Weta i år!

Slutsålt på en vecka

Vi sålde alla nya båtar på en vecka i år. Vilket är nytt rekord och såklart jätteroligt. Så nu funderar vi på när vi kan få hem nya båtar. Vi har en båt kvar för den som inte kan hålla sig till hösten eller i värsta fall till våren. Vi kommer ta hem färgade båtar nästa gång, vi vill synas och det är ju roligare med en lite egen färg på sin båt.

Härryda, Östersund och Lofoten.

Där hittar vi nu nya glada Wetaseglare. Vi har levererat de nya båtarna som är en fröjd att se. Hittills har vi bara fått lovord från de nya ägarna. Ska bli kul att se hur båtarna seglar jämfört med de ”gamla” Wetorna. Vi måste passa på att säga att gemensamt för Wetaseglare är deras entusiasm, segelvana och att de är genuint trevliga. Vi är en växande skara Wetavänner så det är toppen att vi blir ännu fler glada seglare.

Stora segel, rullfockar och kapell

Stora segel finns bara en kvar och vi har slut på rullfockar som gick till Stockholm skärgård allihop. Så nu har vi bara en båt kvar att sälja och några kapell sen ekar det tomt på lagret. Men det är ju perfekt nu när säsongen är i full sving.

Hälsa på i Halland

Vi har demoseglingar i Falkenberg varvat med seglingar med Wetavänner. Hälsa gärna på om du har vägarna förbi. Vi finns på Ringsegård strand. Sväng vänster på stranden och åk till Kite-zonen. Där eller ute på havet hittar du oss om det blåser mer än 3 m/s.=)

Segla fint i sommar hoppas att vi ses på vattnet

 

Ulrika och Leif

Weta Väst 0346-81564