Båtmässan i Göteborg 2023

Vinn en Weta för en dag. Vi var på Svenska Båtmässan i Göteborg 5-12 februari. Det var så himla roligt att kunna träffa wetaseglare och blivande wetaseglare igen. Vi lottade ut en Weta för en dag och det var många som var sugna på detta. Det var ungdomar, äldre, segelklubbar, scouter, föräldrar som tog chansen att kunna vinna en Weta. Vi kommer meddela vinnaren här på vår hemsida och på vår Facebooksida. 

Stort Intresse för Weta

Vi har svårt att få fram tillräckligt med begagnade Weta just nu och eftersom vi sålde vår sista blå Wetqa på mässan. Så har vi nu bara ett fåtal nya Weta på lager så några segelsugna människor kommer få vänta med att komma in i Wetafamljen i år. Vi letar hela tiden efter begagnade Wetor och har även tittat utanför rikets gränser. Vi får återkomma i ärendet. Att vi har så få Weta i år beror bland annat på att våra grannländer köper av oss, det kan bero på att vår krona är lite svag just nu. Den svaga kronan gör tyvärr att nästa container vi tar hem kommer medföra prishöjningar på nya båtar. Som hela branschen i och för sig men vi har ju lyckats hålla priset på samma nivå i rätt många år nu.

Prova en Weta

Hör av dig om du vill provsegla en Weta i år. Klara demoplatser i skrivande stund är Falkenberg, Kungsbacka, Stocken Orust och Jakobsberg. Se till att boka din tid och plats redan nu. Vi har redan många klara bokningar.

Ulrika och Leif