Segla i år

Se till att det blir i en Weta. Det händer massor i Wetavärlden i år. Mer än 50 Wetor tävlar i april i World Master Game på Nya Zealand, Vi har med en båt från Sverige som körs av Arne och Zofie, lycka till. Sedan kommer Weta provseglas av många para-seglar runt om i Sverige. Redan i juni kan man tävla i Kiel då det kommer bli Paraseglingar.  Vi kommer arrangera training camp i Hampetorp, mitt i Sverige(Hjälmaren) anmäl intresse redan idag. Vi kommer arrangera raider, tävlingar, träffar och häng. 2017 kommer bli ett Weta år.

Demosegla
Efter midsommar kommer vi börja med att provsegla i Falkenberg igen men då kan det bli tufft att hinna med att få sin Weta till årets säsong, det tar 2-3 månader att få hit båtarna från det att vi beställer. Ska du göra något gott för kropp och själ, segla en Weta, du kommer inte ångra dig.

Köpa eller leasa?
Just nu har vi några helt nya båtar i lager. Vi har dessutom fått in några begagnade Wetor som ska få demoseglas eller leasas ut till klubbar. Är ni intresserade i er klubb att få båtar redan i år så hör av dig för test och upplägg.

Nya segel
Det sitter en 8,3 kvm storsegel på när du köper din Weta. Man kan köpa till en 6,5 kvm för att ha i hårda vindar. Nu testat ett större storsegel på ungefär 10 kvm och flathead. Vi återkommer så fort vi har pris så du kan beställa.

Friskvård och själavård
Är att segla ensam, tvåsam eller tresam. Det kan du göra i en Weta.

 

Välkommen in i Wetafamiljen