Äntligen båtmässan

Nu ska vi få träffas igen. Ja vi Wetaseglare har träffats ute i friska luften nu i några år, men det har varit svårt att träffas på konserter, utställningar och mässor. Nu 2023 så tror vi att vi verkligen kommer kunna ses på Båtmässan i Göteborg. Det ska bli så härligt. Vi tar med oss en Weta Foam 4.4M i den ovanligt vackra färgen…brandgul. Den är fullproppad med godsaker som självslående fock, dubbla tillers, nya North Sail, elmotor med fäste. Dessutom får du chans att prata med Wetaseglare. I skrivande stund är Erik, Tomas, Carl, Leif och Ulrika klara för att bemanna vår monter. I detta gäng har vi i stort sett gjort allt man kan göra med en Weta. Så det är bara att fråga om du är nyfiken på att börja segla Weta.

Vi finns på plan 1 (gatuplan) monter C 02:48.

Välkommen