Klara, rigga gå!

Varför Weta?

Jo för att du seglar mer i en Weta. Du riggar själv, reser mast själv och seglar själv eller med fler. Efter att ha seglat Laser och Katamaraner i 30 år insåg jag att seglade mindre och mindre för varje år. Sönerna kiteade och var hellre ute och surfade än gaFörsta seglingen med Trillianstade åt mig. Jag reste masten i maj och tog ner den i september utan att ha seglat på en hel sommar.

Jag höll på att börja med motorcyklar igen för att stilla min abstinens på fart när jag fick jag syn på den lilla trimaranen Weta. Jag köpte Trillian (Weta 4.4m) där och då på båtmässan i Stockholm och jag har aldrig ångrat mig. Jag kan alltid ha henne på ett vanligt släp efter Volvon. Jag rullar av henne själv eftersom hon står på en strandkärra. Jag reser masten själv och är i vattnet 30 minuter efter att jag stannat bilen. Nu seglar jag när jag vill. Jag seglar ofta nu och fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *