Nyheter och nya Wetor

Fun, fast & easy

Det är ett stort intresse för Weta nu. Vi kommer få leverera en Weta till en segelklubb i Västsverige i vår. Äntligen. Tänk att som nybörjare få prova på att segla snabbt OCH tryggt. Det ska bli så kul att få följa med klubben under året. Mer om detta ber vi att få återkomma med. Vi har också klart med en leverans till Umeå som också känns tokroligt. Vi har sett många nya Wetaägare 2019 och har förhoppning om ännu fler i år. Det finns ett stort intresse runt Weta.

Träffa en Weta på båtmässan i Göteborg 1-9 februari.

SWA som är Svenska Wetaförbundet weta.se kommer att ställa ut i år på mässan i Göteborg. Åk dit och träffa en Wetaseglare och en livs levande Weta 4.4 M foam. Eftersom det nu finns en uppsjö av färg du kan få på din Weta är det extra kul att de visar upp en brandgul Weta. Vi gjorde försök att f å fram den självgående focken men vi nådde inte ända fram.

Nyheter 2020

Ja du har säkert hört att det nu finns långt gångna planer på en självslående fock till din Weta. Det kommer underlätta mycket på singelracen, speciellt i hårdare vindar. Vi har beställt några stycken trots att vi inte vet priset än. Om du beställer snart så kan du få den i din Weta färg.

Nya Wetor

Vi kommer beställa hem båtar under februari så att de landar april-maj som vanligt. Vi har plats för några båtar till så vill du ha din färg är det broar du säger till snarast. Färger som du får utan extra kostnad är vit, blå, brandgul och gul. Vi har beställningar på alla de färgerna. Sedan kan du bestämma 8,3 eller 9,3 storsegel och bäst av allt med eller utan självslående fock i din färg=). Vi är plågade av den svaga kronan men hoppas kunna behålla priset på 149.000 kr för en ”standard-Weta”. Hör av dig så att du får segla Weta i år.

Fun, fast & easy